warm-water-boiler

Lekker warm water met een elektrische boiler 50 liter

Er zijn verschillende soorten elektrische boilers met een inhoud van 50 liter. De meest voorkomende zijn de zogenaamde warmwaterboilers. Deze boilers zijn ontworpen om warm water te verwarmen voor het douchen, baden en andere huishoudelijke taken. Ze zijn meestal voorzien van een thermostaat die de temperatuur van het water in de boiler regelt.

Ook hebben de meeste boilers hebben ook een timer of een programmeerfunctie, waarmee u het verwarmingsschema kunt instellen. Daarnaast zijn er ook boilers met een hogere capaciteit, zoals de zogenaamde “combi-boilers” die zowel warm water als warmte leveren.

Aparici boilers zijn ideaal voor gebouwen met een grote warmtevraag, zoals scholen, hotels en kantoren. Deze boilers hebben ook een thermostaat en programmeerfunctie, waarmee u het verwarmingsschema kunt instellen dat het beste aansluit bij uw behoeften.

Als u op zoek bent naar een elektrische boiler met een inhoud van 50 liter, dan is het belangrijk om te weten wat voor soort boiler het beste bij uw behoeften past. U kunt kiezen uit verschillende soorten boilers die verschillende functies bieden.

Slim, slank en voordelig

Omdat Aparici een boiler heeft ontwikkeld die zowel slim als slank is zijn ze overal te plaatsen in de ruimte. Ook kunnen ze horizontaal opgehangen worden. En dat is in de badkamer wel handig, bijvoorbeeld boven een deur of horizontaal aan de wand. In een kleinere woning is dit een ideale uitkomst. Op deze manier hoeft u niet uw hoofd te stoten.

Voordelig, ja ook voordelig want er zitten twee verwarmingselementen in en ook heeft de boiler een goede isolatiewand. Hierdoor blijft het water langer op temperatuur. Het is dus mogelijk om zuinig en dus voordelig te kunnen douchen met een 50 liter boiler.

Ook aanwezig is een zelflerende eco controller waardoor het apparaat zeer slim is. Als deze in werking wordt gezet heeft u er geen omkijk meer naar. Met een waterbesparende douchekop kunt u nog zuiniger doen en een hoop besparen.

50 liter boiler even op een rij

  • Zelflerende eco controller
  • Slank model
  • Ook horizontaal te plaatsen
  • Aparici betrouwbaar merk
  • Goede isolatiewand
  • 2 verwarmingselementen
  • Droge weerstand
  • Minder kalkvorming
  • Ruimtebesparend

Ik wil meer weten over de Aparici 50 liter boiler

Hiervoor hoeft u niet de deur uit te gaan. Want ze zijn eenvoudig online te bestellen en binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd. Meer info, prijzen en bestellen via de link Aparici 50 liter, Eficiente.

Laat een reactie achter